En viktig del av kostholdet

Bakehuset er Norges største bakehus, bestående av 11 lokalbakerier. Det brede sortimentet er i dag en viktig del av det norske kostholdet.

Case
Om prosjektet

Vårt samarbeid startet i 2015 med en kampanje for å avlive myter og feilinformasjon om brød i kostholdet vårt. Siden har vi designet emballasjer og konsepter til brødserier, utviklet multikanalkampanjer og utviklet innhold til egne og betalte kanaler.

Kompetanse
RådgivningKommunikasjonDesignFoto
Case
Bakehusets Naturlig Sunt-serie bestående av Grov-, Korn-, Havre- og Speltbrød
Case
Serien for burger- og pølsebrød med navn Brioche er å finne i butikkhyllen i dag

Høydepunkt

Vi har designet flere brødserier - blant andre Våre Groveste, Bakerens Utvalgte, Brioche Pølse- og Burgerbrød, samt folkefavoritten Naturlig Sunt. Hver måned oppdaterer vi bildebanken til Bakehuset med velsmakende nyheter og flere bilder av brød, kaker og småvarer. Fotograf Sara Johannessen har sørget for å gi Bakehuset et egenartet bildespråk som virkelig fremhever smak og kvalitet.

Case
Serien Våre Groveste har hatt gode salgstall

Alle Bakehusets grove brød er ekte grovbrød. Og det blir stadig flere av dem.

Case
Serien Reale går sin seiersgang på sommeren

Resultat

Sammen har vi satt brød på dagsordenen og levert inspirasjon til gode skiver og brød som hovedingrediens til flere av døgnets måltider. Vi jobber sammen for at folk skal kaste mindre brød gjennom et kontinuerlig fokus på hva gammelt brød kan brukes til.