Prosjektleder til Mvh

Er du en dyktig prosjektleder kan du hjelpe oss med å lande vårt viktigste prosjekt akkurat nå. Prosjektet handler nemlig om å finne en dyktig prosjektleder.

Case

Har du erfaring med å lede og drive prosjekter, team, kunder og leverandører til suksess? Er ressurs- og tidsplanlegging, økonomistyring, budsjettering og fakturering hjemmebane for deg? Er du positiv, løsningsorientert og kritisk på samme tid? Tar du heller én telefon for mye for å være sikker på at alt er i orden, enn én for lite? Ville du satt ned foten for antall spørsmålstegn i denne stillingsannonsen?

Kan du svare ja på de fleste av disse spørsmålene, kan vi svare ja på at vi ønsker å ta en prat med deg.

I Mvh lover vi deg mye ansvar, gode utviklingsmuligheter, trivelige lokaler i hjertet Oslo – og sist men ikke minst 20 hyggelige, engasjerte og dyktige kolleger. I tillegg til alt dette vil du også motta lønn!

Mvh bygger merkevarer folk husker ved hjelp av reklame, design og teknologi. Vi er formsterke designere, kreative reklamehoder, nysgjerrige utviklere, strukturerte prosjektledere, skarpe tekstforfattere og erfarne rådgivere. Vi er store nok til å løse det meste – og små nok til å gjøre det effektivt.

Les gjerne mer om oss og ta en titt på noen av prosjektene vi har jobbet med. Søknad sendes til Jon Fredø på jon@mvh.no innen 1. februar 2023.

Arbeidsgiver: Mvh

Sted: Oslo

Stilling: Prosjektleder fulltid

Ansettelsesform: Vikariat – Minimum 12 måneder med mulighet for forlengelse

Søknadsfrist: 1. februar – søknader behandles fortløpende

Tiltredelse: Snarest

Kontaktperson: Jon Fredø